O blogu

Vreme čitanja:2 minuta

Dragi citaoci ,

Klix Linx blog nastao je kao potreba da na jednom mestu iskazem sva znanja vezana za teme koje su predstavljene ovde.Ono cime se ja bavim u svakodnevnom zivotu I ono o cemu pisem na blogu nije povezano tako da mi blog daje priliku da svoja interesovanja pretocim u tekstove I poklonim ih svima cija su interesovanja slicna mojim.

Kao neko ko svakodnevno cita i prikuplja informacije na raznim stranim blogovima svestan sam koliko se mali broj domacih blogera usudjuje da zapocne blog ovog tipa plaseci se neuspeha.

Medjutim , moje razmisljanje i shvatanje bloga je drugacije od mnogih drugih blogera koji svoj blog zapocinju kako bi eventualno nesto i zaradili.

Moja misija je potpuno drugacija !

Ono sto cu u ovaj blog uloziti tesko ce se nadoknaditi parama.Moja misija je da poklonim sto vise kvalitetnog sadrzaja koji ce se kroz zajednicu mojih citaoca rasiriti pa ce tako moja isplata biti svaki novi “Subscriber” , svidjanje  Facebook  ili pratilac na  Twitter .

Isto tako oseticu uspeh kada moji citaoci budu ucestvovali sa svojim komentarima i sugestijama sto ce ovaj blog ciniti zajednicom ljubitelja digitalnih i racunarskih tehnologija!

Mnogi posetioci zapitace se kako je nastao ovaj blog ?

Ovaj blog radjen je u WordPressu a primenjena tema koju sam delimicno editovao i nadogradio je DualShock tema od autora sa MyThemeShop.com sajta.

A zasto KlixLinxBlog ?

Svaka informacija dobijena preko interneta sledi nakon sto kliknete na neki link , zar ne ? Dugo sam razmisljao o imenu bloga i s’obzirom da cu vam vremenom pokloniti mnogo linkova kao raznim sadrzajima i informacijama zakljucio sam da i sam blog mora nositi ime onoga sto on predstavlja a to je web stranica za deljenje informacija i linkova , Klix Linx !

Kada dobro razmislite , veliki deo svog slobodnog vremena provdemo surfujuci pa “klixlinx” moze biti opis nacina zivota!

Sve na sta ce te naici na blogu uradjeno je potpuno besplatno i mojom rukom.Ovaj blog kao i mnoge druge web lokacije koje ja kreiram dokaz su da je dovoljno iznajmiti hosting i domen i napraviti sasvim lep i funkcionalan blog , web site i slicno , sto je inace deo mog projekta “Uradi sam”.

Svako kome je potrebna pomoc moze mi se obratit putem kontakt forme ili direktno na e-mail adresu [email protected]

Isto tako mi se moze obrati svako ko je iskusio neki problem na ovom blogu ili pak zeli da ucestvuje u pisanju bloga.Svako ko to zeli moze mi poslati svoj tekst i ideje o temama a ja cu ga vrlo rado ukljuciti u svoj autorski tim!

 Jos jednom , nadam se da ce te uzivati u KlixLinx blogu , serujte , lajkujte , komentarisite i jos jednom iskoristite priliku da se prijavite na moj blog! 

 

Pokloni znanje kao sto ja poklanjam vama , podeli: