Uslovi koriscenja

Vreme čitanja:1 minute

Sav sadrzaj na sajtu klixlinx.com u sta se podrazumevaju tekstovi , slike , audio i video materijal kao i dizajn samog sajta je u vlasnistvu bloga klixlinx.com i Milosa Markovica (autor).Tekstovi (deo teksta) preuzeti sa klixlinx.com bloga mogu se objavljivati na drugim sajtovima samo ako se na mestu gde se tekst objavljuje oznaci njegov izvor tj. u ovom slucaju stranica www.klixlinx.com.

U slucaju nepostovanja uslova koriscenja klixlinx.com bloga koristice se zakonm dozvoljene mere u svrhu zastite itelektualne svojine.

Izuzece od odgovornosti

Internet sajt www.klixlinx.com koristite na svoju sopstvenu odgovornost.Autor nije odgovoran za materijalnu i nematerijalnu , direktnu ili indirektnu stetu koja nastane iz koriscenja ovog sajta i njegovog sadrzaja.

 

U svrhu vaseg preciznijeg obavestavanja i davanja informacija klixlinx.com blog dostavljace vam linkove sa drugih internet stranica.Autor nije odgovoran za sadrzaj na ovim sajtovima kao sto i nije odgovoran za rad istih.Ako uspostavljate kontakt sa takvim sajtovima do koji dolazite putem linkova dobijenih na klixlinx.com blogu to cinite na sopstvenu odgovornost i bez saglasnosti autora ovog sajta.

 

Izmene uslova koriscenja

Autor klixlinx.com  bloga zadrzava pravo da u bilo kom trenuku promeni pravila i odredbe uslova koriscenja.Uslovi koriscenja stupaju na snagu onog trenutka kada budu objavljeni na stranicama klixlinbx.com bloga.Autor klixlinx.com bloga nije duzan da naknadno obavestava o promenama uslova koriscenja.

Pokloni znanje kao sto ja poklanjam vama , podeli: